PROF DR. AZİZ SANCAR BİLİM VE SANAT MERKEZİ

ÖZEL YETENEKLİ ÇOCUKLARIN EBEVEYNLERİ İÇİN AİLE EĞİTİM PROGRAMI

BAŞVURU TARİHİ : 9 OCAK 2023

AŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURARAK VE KİMLİK FOTOKOPİSİ EKLEYEREK KURUMUMUZA ELDEN BIRAKINIZ.

meb_iys_dosyalar/06/06/768970/dosyalar/2023_01/05130639_Ogrenci-Basvuru-Formu.docx

Kas

PROF DR. AZİZ SANCAR BİLİM VE SANAT MERKEZİ ÖZEL YETENEKLİ ÇOCUKLARIN EBEVEYNLERİ İÇİN AİLE EĞİTİM PROGRAMI

DEĞERLİ VELİMİZ.

17.09.2022 TARİHİNDE ETKİNLİĞE KATILAMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZİN 24.09.2022 TARİHİNDE YAPILACAK ETKİNLİĞE HAZIRLIKLI GELMESİ İÇİN;

Etkinliğimizin adı:

" Maskeli Balo" dur. Öğrencilerin bu etkinlik için BİLSEM'e kendi tasarladıkları bir kostümle

gelmeleri gerekmektedir. Bu kostümler sevdikleri bir bilim insanını anlatabilir veya büyüyünce

olmak istedikleri meslekle, yetenek ve ilgi alanlarıyla ilgili olabilir. İlgi ve desteğinize şimdiden

teşekkür ederiz.

Eyl

DESTEK EĞİTİM PROGRAMI VE BİREYSEL YETENEKLERİ FARKETTİRME PROGRAMI DERSLERİ 3 EKİM HAFTASI BAŞLAYACAK OLUP, WEB SAYFASI DUYURULAR BÖLÜMÜNDE YAYINLANACAKTIR.

ÖYG VE PROJE DÖNEMİ ÖĞRENCİLERİ ÇALIŞMALARI 20.09.2022 TARİHİ İTİBARİYLE BAŞLAYACAK OLUP, DANIŞMAN ÖĞRETMENLERİNİZ TARAFINDAN PROGRAM BİLGİLENDİRMESİ YAPILACAKTIR.

VELİMİZİN DİKKATİNE

17.09.2022 tarihinde aşağıda belirtilen saatlerde Uyum Programı öğrenci velilerimizle Konferans Salonunda İdari ve Rehberlik Bilgilendirme Toplantısı yapılacaktır. Lütfen tek veli olarak katılım sağlayalım.

Eyl

Programımız 17.09.2022 Tarihinde Başlayacaktır. Öğrenci derslik bilgileri 17.09.2022 tarihinde merkezimiz giriş kapısına asılacaktır. Lütfen ders başlangıcından 20 dk önce kurumumuzda olalım.

Önemli Not: Program gün ve saatleri 3 haftalık olup, ana program daha sonra yayınlanacaktır.

KAYIT BÖLGEMİZDE YER ALAN MAHALLELER

YENİ KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İŞLEMLERİ