YENİ KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İŞLEMLERİ

Haz

Gazi Üniversitesi Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü değerli hocamız Prof. Dr. Serkan Güneş tarafından merkez öğretmenlerimize Eğitici Eğitimi kapsamında Tasarım Odaklı Düşünce Eğitimi verilmiştir. Oldukça verimli geçen eğitim için hocamıza ve tüm katılımcı yenilikçi öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

MEB Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği Türk Devletleri Teşkilatı 1.Öğretmen Değişimi Programı kapsamında Kazakistan, Azerbaycan, Kırgızistan ve Özbekistan'dan gelen öğretmen ekibi merkezimizi ziyaret ettiler. BİLSEM bilgilendirme, atölye ziyaretleri ve uygulamalı atölye çalışmalarının olduğu verimli bir buluşma yaşadık. Ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.

Haz

KARARLIYIZ... Gazi Üniversitesi Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından merkezimiz öğretmenlerine yönelik düzenlenen Eğitici Eğitimi Programımız başladı. İlk eğitim günümüzde Prof.Dr.Alper Çalgüner hocamızla buluştuk. Toplam 21 saat sürecek yüzyüze eğitim Programımız sertifika törenimizle tamamlanacak. 2022/ 2023 eğitim öğretim yılına meraklı sorgulayan çözüm odaklı öğrencilerimizin Yaratıcı fikirleri ve TASARIMLARI damga vuracak. Tasarımda öncü kurum olmaya kararlıyız.

Haz

BİLSEM mezunu Bilkent Üniversitesi Mühendislik Bölümü öğrencilerimizle Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanlığı koordinasyonunda biraraya geldik. Mentörlük, mezun öğrencilerimize destek, mezun öğrencilerimizin BİLSEM aidiyeti ve işbirlikli çalışmalar konularında ilk toplantımız yeni buluşmalar ve etkinliklerle devam edecek. Destekleri için Prof. Dr. Selim Aksoy hocamıza teşekkür ediyoruz.

Haz

Ankara Valiliği BİLGE ANKARA PROJESİ kapsamında düzenlenen ve öğrencilerimizin de katıldığı yaz kampı programı tamamladı. Proje görevlerini tamamlayan öğrencilerimize, Proje Kurum Koordinatörü öğretmenimiz Nihal Erdem'e, Proje danışman öğretmenlerimiz Mehtap Gül, Banu Canan Türkay, Bahar Çebi ve Kenan Kılınç'a teşekkür ediyoruz.

May

Coğrafya ÖYG1 öğrencileri ile merkezimizin çevresinde saha çalışması yapıldı. Çalışmada şehirleşme, yerleşme, doğal bitki örtüsü, taşlar ve mineraller, tortulanma bulunduğu alanda incelendi ve örnekler toplanıp atölyemizde incelendi.

Bu alanın bir fosil yatağı olabileceği konusunu değerlendirdik. Kampüs bahçemizde Kampüs bahçesi eteğinde yapılan meraklı bir araştırma sonucu bazı fosiller bulduk. Ön inceleme için Ali Akın Akyol hocamızla sahayı değerlendirdik. bu alanı projelendirerek Petrografi Uygulama Alanı oluşturma kararı ile çalışmalarımıza başladık. Kampüsümüzde bir müze oluşturma, meraklı araştırmacı çocukları sahada bilimsel araştırma ile buluşturma gerçekliğindeki hayallerin heyecanı ile...

GÖRSEL SANATLAR ATÖLYELERİMİZDEN ÇEŞİTLİ ÇALIŞMA ÖRNEKLERİ

28 MART 2022 DE DÜZENLENEN

EKO İKLİM ZİRVESİ'NE KATILAN İKLİM ELÇİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ