Destek STEM Atölyesi

STEM, uygulamaya ve teknolojiye dayalı olarak çocukların ve gençlerin analitik düşünme yeteneklerini geliştirmeyi ve teknoloji ıle tanışmalarını sağlayan bir eğitim sistemidir. STEM, İngilizce Science (Bilim), Technology (Teknoloji), Engineering (Üretim Ve Tasarım) Ve Math (Matematik) kelimelerin ılk harflerinden oluşan bir terimdir. Bir eğitim sistemi olarak STEM, Bilişim Ve Robotik Teknolojileri Ağırlıklı Olmak Üzere öğrencilerin analitik düşünme ve her türlü araç ve gereci kullanarak disiplinler arası anlayış ıçerisinde üretim ve tasarım yetenekleri kazanmasını sağlamaktadır.

Merkezimizde STEM atölyesi en temelde Destek Birimi öğrencilerimizle başlamaktadır. Temel eğitimlerini alan öğrencilerimiz Proje Takımlarına yönlendirilmektedir.

Yayın: 29.01.2022 - Güncelleme: 17.06.2022 15:21 - Görüntülenme: 306